Top

Sportief kinderfeestje

Een feestje waarbij je je eigen sportactiviteiten kunt kiezen, wie wil dat nou niet? Bij Sportfeest kan het allemaal! Op jouw kinderfeestje kun je samen met je vrienden of vriendinnen uitdagende sporten spelen. Jouw sportieve kinderfeestje wordt een onvergetelijk succes. Tijdens je feestje ga je bijvoorbeeld voetballen, trefballen of zaal hockeyen. Sportiviteit en plezier staan voorop.

Op een leuke manier wordt kennis gemaakt met verschillende sporten. Een sportief kinderfeestje duurt voor 5-8 jarigen gemiddeld 1,5 uur en voor 9 jaar en ouder gemiddeld 2 uur. Het sportieve kinderfeestje vindt plaats in een gymzaal of buiten op een sportveld. Sportfeest regelt de locatie en de benodigde materialen. Daarnaast staat het sportieve kinderfeestje onder leiding van enthousiaste begeleiding.
Aan het eind van het feest krijgen alle deelnemers een leuk presentje mee naar huis. De jarige wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet met een leuke verrassing!

Prijzen:
– €70,- voor een sportief kinderfeestje van 1 uur met een maximaal huurbedrag van €25,- (8-15 kinderen).
– €135,- voor een sportief kinderfeestje van 2 uur met een maximaal huurbedrag van €50,- (8-15 kinderen).

De prijzen voor een sportief kinderfeestje zijn afhankelijk van de duur van het feestje en de locatiekosten. Valt de huur van de locatie hoger uit, dan wordt de meerprijs bij de totaalprijs opgeteld.
De prijzen zijn inclusief BTW.
Reiskosten worden vanaf 15 km buiten standplaats (Wijthmen (Zwolle)) berekend.

Interesse in een sportief kinderfeestje? Neem dan snel contact met ons op! Bel voor meer informatie met 06 – 247 933 52 of mail naar info@sportfeest.com.