Top

Over ons

Een sportief kinderfeestje of een spectaculaire sportactiviteit met uw familie, bedrijf of vrienden? Sportfeest staat met een uitdagend aanbod voor u klaar.

Sportfeest is het initiatief van Jim Brinkhof uit Zwolle. Jim is in 2015 afgestudeerd als sportmanager op Hogeschool Windesheim. Tijdens zijn opleiding was Jim bezig met ondernemen en ontwikkelde hij diverse ideeën waarmee hij de markt op wilde, één daarvan is Sportfeest!

Bij Sportfeest kunt u terecht voor sportieve kinderfeestjes. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan activiteiten en de kinderfeestjes kunnen zowel binnen, als buiten plaatsvinden.
Daarnaast is Sportfeest het verhuurbedrijf voor een spectaculaire teambuildingsactiviteit, vrijgezellenfeest, familie-/vrienden dag of andere activiteit. Bij ons kunt u uitdagende activiteiten huren!

Sportfeest is gehuisvest in het plaatsje Wijthmen, aan de rand van Zwolle, de regio Salland en het Vechtdal. Daardoor is Sportfeest prima bereikbaar voor de hele regio en zorgt Sportfeest voor een snelle dienstverlening.

Activiteiten, zoals bubbelvoetbal en pijl en boog schieten zijn geschikt voor, zowel familiefeestjes, als teambuildingsactiviteiten. Wilt u een sportief kinderfeestje of activiteiten huren? Neem dan contact met ons op. Bel voor meer informatie met 06 – 247 933 52 of mail naar info@sportfeest.com. Wij maken van uw dag een belevenis!

1451675258605